Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Sounds Like(s) Marco Martens – Alles Voorbij

Een van de mooiste nummers van de laatste plaat van Marco Martens is Alles Voorbij. Een ode aan zijn grootvader en dat laatste moment dat hij met hem had voor dat Alzheimer de deuren van herkenning definitief dicht gooide. Een onderwerp dat Alzheimer Nederland uiteraard aansprak, waarop de twee de handen in hebben geslagen om een videoclip bij dit nummer van Ieder huis is uit vertrekken gebouwd. En juist vandaag, op Alzheimer Werelddag, wordt deze indrukwekkende clip bij dit indrukwekkende lied de wereld ingeslingerd.

Uit het persbericht: Tijdens optredens is ‘Alles Voorbij’ een van Martens’ favorieten. ‘Dit nummer maakt regelmatig een traan los bij mensen in het publiek. Voor mij is het maken van die connectie het maximaal haalbare dat ik met mijn teksten kan bereiken. Dat dit onderwerp zo breed gedragen wordt, was voor ons reden om de samenwerking met Alzheimer Nederland te zoeken.’ Op inactievooralzheimer.nl lees je hoe je in ruil voor een donatie de track (of het album ‘Ieder huis is uit vertrekken gebouwd’) in je mailbox krijgt. De eerste tien donateurs die € 25,00 of meer geven, krijgen een gesigneerde cd thuisgestuurd.

Advertenties

Over Cirt

Ik schrijf over muziek en aanverwante zaken voor verschillende media, zoals NU.nl en Gonzo (Circus).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 september 2016 door in Sounds Like(s) The Netherlands, tjeerd van erve, tjeerd van erve schrijft..., Video en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: