Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Sounds Like(s) Record Store Day – Björn van der Doelen

HBL_4418
Record Store Day. Het begint ondertussen al bijna een traditie te worden. Het jaarlijkse evenement ter ere van de échte platenzaak. Waarbij ook de muziekliefhebbers niet worden vergeten. Vanaf het begin een fenomeen in Sounds Tilburg.

Record Store Day is de dag dat de klanten al ruim voor openingstijd arriveren. De dag dat je ook jonge muziekliefhebbers ziet glunderen van plezier omdat ze hun felbegeerde plaatje uit de bakken hebben kunnen bemachtigen. Mooi om te zien dat de liefde voor muziek en het bezoek aan de speciaalzaak geen generatie overslaat en van alle tijden is. Vervolgens loont het de moeite om langer te blijven. Sounds trakteert de klanten namelijk de hele middag op instore optredens. Björn van der Doelen is een van de gasten. Zijn album Caballero Zonder Filter doet het goed bij Sounds. Vanmiddag demonstreert hij ook live een echte verhalenverteller te zijn. Slechts gewapend met een gitaar neemt Björn ons mee en vertelt hij ons over zijn moeder, zijn vader, zijn vriendin en zijn kinderen. Op sommige momenten kun je een speld horen vallen. Met een eerbetoon aan Bruce Springsteen en Robert Johnson sluit hij af. Een kort, maar heerlijk optreden. Brabantfolk op zijn best.

Tekst: Luistertips
Fotografie: Whitevalley

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 april 2015 door in Instore, Sounds Like(s) Live Music, Sounds Like(s) Photos en getagd als .
%d bloggers liken dit: