Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Sounds Like(s) Incubate – Japandroids

Jonger worden. Het zit er niet in. Hoewel elke dertigplusser het wellicht zou willen proberen is het niet mogelijk om de klok terug te draaien naar die jaren van ongedwongen vrijheid. Begin twintig, net van huis, een studie met een opkomstplicht als wassenneus en nieuwe vrienden voor het leven die de weg naar de kroeg beter kennen dan die naar de bibliotheek. Vrij-heid. Tot diep in de nacht op de rand van een slaapbank praten over The Afghan Whigs, een fles whisky bij de hand. Feesten van studieverenigingen afstruinen, omdat het kan. En de volgende dag een enorme behoefte aan appelsap.

We’ll Stick together forever, we’ll stay sick together, be crazy forever.

Gelukkig is het wel mogelijk omdat gevoel, al is het maar voor een paar minuten op te roepen. Younger Us van Japandroids is daarbij het ideale gerecht. Anthem voor een generatie dertigplussers die diep in hun hart nog 120% rock n roll zijn, de vrijheid voelen of voelen trekken. Een strijdnummer voor de oudere jongeren, die zich niet schamen om eens in de zoveel tijd met gespreide benen op de bank, stoel of tafel te staan, terwijl ze luchtgitaar spelen. Vier minuten ongebreidelde adrenaline ingespoten door Japandroids.

Dus laten we hopen dat er banken en tafels staan op Incubate, zodat we daar op kunnen klimmen wanneer Japandroids optreedt..

Vrij-heid!!!

Auteur: Tjeerd
Advertenties

Eén reactie op “Sounds Like(s) Incubate – Japandroids

  1. Pingback: Sounds Like(s) Incubate – Japandroids | tjeerdvanerve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: