Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Sounds Like(s) Record Store Day

Terwijl we nog langzaam aan het bijkomen zijn van bands met baarden die we, tussen mensen met baarden, hebben gezien, maken we ons in de winkel al stiekem op voor het volgende feestje. Recordstore day op 21 april, de dag van de onafhankelijke platenzaak. U begrijpt dat wij dat vieren!

Een dag in het teken van ons bestaan, en met alle onafhankelijke platenzaken van Nederland spelen we een dag lang Sinterklaas. Een wijd aanbod een exclusief Recordstore Day uitgave zal bij ons in de houten bakken belanden.

Maar daarnaast zal de zaak ook verblijd worden met live muziek. Dit jaar zal om 13.30 de Tilburgse beat sensatie uit Den Haag bij ons de viering van de eigengereide platenzaak luister bij zetten. The Beatles waren niet meer beschikbaar, maar This is The Next Big Thing.

Even enthousiast zijn we over de komst van Mathijs Leeuwis die later in de middag met zijn schorre doorleefde stem zijn Nederlandse vertalingen van het leven komt vertolken. Maar dit niet voordat dichter Martijn Neggers een ode heeft gegeven aan de muziek, de platenzaak en de drager. En dat alles ondersteund met knabbels en bubbels, zoals u gewend bent van ons en van Brabant.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 19 april 2012 door in Instore, Sounds Like(s) Tilburg, tjeerd van erve schrijft..., Video en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: