Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

nieuw deze week bij Sounds op cd en lp:

Naast de zeer exclusieve Recordstoreday items, verwachten wij:

Actress – R.I.P.
Austra – Feel It Break -Deluxe-
Brendan Benson – What Kind of World
Big Brother and the Holding Company – Live At the Carousel Ballroom
Dandy Warhols – This Machine
Death By Stereo – Black Sheep of the American Dream
Deep Purple – Total Abandon: Australia ’99
Dr.doom – Everyone is Guilty
Feeder – Generation Freakshow
Frames – In Via (PROGROCK, niet die van Glenn Hansard)
Hasse Froberg – Powerplay (Flower Kings Vocalist)
Peter Gabriel – Live Blood
Warren Haynes – Live At the Moody Theater cd+dvd
Heavy Trash – Diverse re-issues
High On Fire – De Vermis Mysteriis
Arjen Anthony Lucassen  – Lost In the New Real-Ltd-
Motorhead – March or Die -Hq-
Napalm Death – Harmony Corruption + Bonus – Incl. 14 Bonus Tracks
Nuclear Assault – Atomic Waste: Demos Incl. 10 Bonus Tracks
Paradise Lost – Tragic Idol
Parov Stelar – Princess
Prong – Carved Into Stone
Duke Robillard -Jazz Trio – Wobble Walkin’
Saxon – Heavy Metal Thunder-Live- Eagles Over Wacken
Sixteen Horsepower – Sackcloth ‘N’ Ashes  LP re issue
Slagsmalsklubben – Garage
Bruce Springsteen – Bound For Glory -Hq LP-
Swans – Burning World (Reissue of Long Deleted Album From 1989)
T. Rex – Electric Warrior -Deluxe-
Torche – Harmonicraft
Toro Y Moi – June 2009
Walter Trout – Blues For the Modern Daze / First Print Only With 60 P Booklet.. -Digi-
Unleashed – Odalheim
Vorkreist – Sigil Whore Christ -Digi-
Rufus Wainwright – Out of the Game
Weregoat – Unholy Exaltation of Fullmoon
Jack White – Blunderbuss
James  Yorkston – Moving Up Country-Deluxe-
John Zorn – Nosferatu



Dit bericht is geplaatst op 18 april 2012 door in Nieuwe Releases.
%d bloggers liken dit: