Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Nieuw deze week bij Sounds op CD en LP

Anathema – Weather Systems
Astra – Black Chord
Baby Woodrose – Third Eye Surgery
Battles – Dross Glop
Buscemi – Nite People
Ben Caplan & the Casual  – In Time of the Great Remembering
Clutch re-issues + dvd
Denvis and the Real Deal – Corazon
Dr. Feelgood – All Through The City -Cd+Dvd-
Dragonforce – Power Within
Eths – III
Fehler – Dissona
Halestorm – Strange Case
Peter Hammill – Consequences
Job For a Cowboy – Demonocracy
Janis Joplin – Pearl Sessions 2cd
Jason Mraz – Love is a Four Letter Word
Municipal Waste – Fatal Feast
Lou Ragland – I Travel Alone (op numéro)
Spiritualized – Sweet Heart Sweet Light
Sun Araw/M. Geddes/Congos – Frkwys Vol.9
the Sword – Gods of the Earth
Ebo Taylor – Appia Kwa Bridge
Train – California 37
Ufomammut – Oro:Opus Primum
Various – Cumbia Cumbia 1&2
Patrick Watson – Adventures In Your Own Back Yard
Hank Williams III – Long Gone Daddy
Woven Hand – Live At Roepaen



Dit bericht is geplaatst op 12 april 2012 door in Nieuwe Releases.
%d bloggers liken dit: