Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Nieuw binnen bij Sounds op Cd en Lp o.a.:

Lamb – 5
Black Country Communion – 2
Rory Gallagher – Notes from San Francisco
Fink – Perfect darkness
Paul McCartney – Diverse deluxe editions van McCartney I en McCartney II
Neil Young – International harvesters
Frank Fairfield – Out on the open west
Watermelon Slim – Okiesippi blues
All time Low – Dirty work
Tangled Horns – Klang
Avishai Cohen – Seven seas
Cuban Heels – Gritbag gutbucket music vol.2
Flower Kings – Tour Kaputt (op 2cd en dvd)
Fucked up – David comes to life
Levon Helm – Ramble at the Ryman (op cd en dvd)
Jean Michel Jarre – Essentials & rarities
Paul Kalkbrenner – Icke wieder
Omar Rodriguez lopez – Telesterion
Melvins – Sugar daddy live
Pete & the Pirates – One thousand pictures
Saxon – Call to arms
Sky Architect – a Dying man’s hymn
White Demin – D
Boris – Heavy rocks (2011)
Boris – Attention please
Cave In – White silence
In Solitude – World flesh
Owl City – All this bright..
Dark Dark Dark – Wild go
Vetiver – Errant charm
Ford & Lopatin – Channel pressure
Frank Turner – England keep my bones
INXS 10 cd remasterd boxset



Dit bericht is geplaatst op 14 juni 2011 door in Nieuwe Releases.
%d bloggers liken dit: