Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Nieuw bij Sounds op CD en LP

Radiohead – King of limbs
William Fitzsimmons – Gold in the shadow 2cd
Within Temptation – the Unforgiving
Blackfield – Welcome to my DNA
Whitesnake – Forever More
Pains of Being Pure At Heart – Belong
Amon Amarth – Surtur Rising
Face Tomorrow – Face Tomorrow
Handsome Poets – Handsome Poets
Midlake – Late night sessions
Noah and the Whale – Last night on earth
Sebadoh – Bakesale deluxe edition 2cd
Jesse Sykes & The Sweet Hereafter – Marble son
Friska Viljor – the Beginning of the beginning of the end
Cavalera Conspiracy – Blunt force trauma
Graveyard – Hisingen blues
Lords Of Altamont – Midnight to 666
Rory Block – Shake ‘em on down
King Creosote & Jon Hopkins – Diamond mine
Will Kimbrough – Introducing americana music vol.1
Smith Westerns – Dye it blonde
Beardfish – Mammoth
Celia Cruz – Cuba’s Queen of Song
Frankie & The Heartstrings – Hunger
Roy Santiago – Plays the great pretender
Sum 41 – Screaming Bloody Murder
Buster Shuffle – Our Night Out
Cuban Heels – Gritbag (Gutbucket Vol 2)
Dick Dale – Guitar Legend: Very Best Of
Orchestre Poly-Rythmo – Cotonou Club
Raphael Saadiq- Stone Rollin’
Subs – Decontrol
Vicious Rumours – Razorback Killers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit / Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2011 door in Nieuwe Releases.
%d bloggers op de volgende wijze: