Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

De bron van de ellende – The Black Box Revelation

Dankzij een zekere heer Lucassen en zijn toch wat dubieuze verleden in het leger en als sympathieke buurtgenoot is het momenteel prijsschieten op de PVV en het aanname beleid van de zelfverheerlijkingseenmanspartij van de grote blonde roerganger. Nu mag het ook zeer verbazingwekkend zijn dat iemand met dit verleden in willekeurig welke fractie in de Tweede Kamer is gekomen en is het erg vervelend voor het zeer wankele minderheidskabinet dat het na een nipte zes weken al een mogelijk einde in de ogen kijkt. En ja, het is vreemd dat een partij die een lik-op-stuk beleid nastreeft en allochtonen met een bepaalde religieuze achtergrond al het liefst het land uit zouden willen zetten als ze met een schuin oog en vieze gedachtes naar onze blonde kaasmeisjes kijken, zelf een veroordeeld ontuchtpleger in de gelederen heeft. Nog vreemder dat er dan zo lang over na moet worden gedacht wat met deze viespeuk en machtsmisbruiker te doen. Maar het is makkelijk, te makkelijk. Elke partij heeft haar zwarte schapen.

Leugenaars over hun verleden, ex-inbrekers, misbruikers van EU Landbouwsubsidies, gewezen bankiers of zelfs guerrillastrijders zijn de afgelopen jaren bij verschillende partijen de revue gepasseerd. En nu dus een viezerik met gewelds- en machtsissues onder de aangewezen onderdanen van Geert, op zich een mooie combinatie met een alcoholistische bokser en een opvliegerige kroegvechter met ijzeren voorhoofd.

De grote vraag moet dan ook niet aan Wilders worden gesteld, net zo min dat de pijlen (alleen) op het gammele aanname beleid van de PVV gericht moeten zijn. Het lijkt me eerder van belang met een groot kanon een gebrek aan nuance op defensie te schieten. Want hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een schuldig bevonden ontuchtpleger die uit zijn kaderpositie (samen met zijn maatjes kaderleden) seksuele daden afdwong van minderen in rang vijf jaar na veroordeling van dit zeer laakbare gedrag EERVOL wordt ontslagen uit het leger?

Terwijl heel opiniërend Nederland enigszins fnuikend zich over Wilders en zijn knokploeg buigt, lijkt deze vraag geheel genegeerd terwijl juist die een groter probleem open legt, zeker als het standaard procedure is bij defensie. Want wat is er in hemelsnaam eervol aan machtsmisbruik en ontucht? Hopelijk stelt de PVV hier snel kamer vragen over en eisen ze diepgaand onderzoek naar deze vreemde gang van zaken.

Advertenties

Eén reactie op “De bron van de ellende – The Black Box Revelation

  1. Pingback: Tweets that mention De bron van de ellende – The Black Box Revelation « Sounds Tilburg -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 13 november 2010 door in tjeerd van erve schrijft..., Video en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: