Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Sungrazer of Ponypark Slagharen

Gisteren was de Popronde in Tilburg. In Sounds werd dit afgetrapt door Sungrazer, die de ramen en schappen aan het trillen brachten met hun ronkende mix van stoner- en spacerock. Een zeer prettige opener, die meteen ook een van de hoogtepunten genoemd kan worden. Een andere fijne verrassing was Birth Of Joy in De Plaats, die met orgel, gitaar en drums een fijn setje psychedelische rock neerzette. Niet origineel maar wel heel erg effectief. Een andere band die iets meer eigen gezicht mag krijgen is, maar zeker niet slecht speelde was Heist. De referentie aan De Staat en dus uiteraard QOTSA was er bijna voortdurend, maar dat neemt niet weg dat het een zeer fijn rock band is.

Minpunten waren er natuurlijk ook, maar daar zal ik hier de namen niet van noemen. Wie is er immers in geïnteresseerd dat om te lezen dat Handsome Poets flauwe pop maken, Fleaco het met zijn elektronische dance niet eens Studio aan het dansen krijgt en afsluiter So What in Extase met sommige nummers juist Popronde inslaap probeert te sussen? Daar heb je dan weer niets aangemist als je dit weekend toevallig op Ponypark Slagharen zat.

Sungrazer in Sounds

Ponypark Slagharen

Maar Sungrazer was goed….

Advertenties

Eén reactie op “Sungrazer of Ponypark Slagharen

  1. Pingback: Tweets that mention Sungrazer of Ponypark Slagharen « Sounds Tilburg -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30 oktober 2010 door in Instore, Popronde, Sounds Like(s) The Netherlands, tjeerd van erve schrijft... en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: