Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Bonnie ‘Prince’ Billy – Bezuinigingen en het offerfeest

In het kader van de huidige bezuiningstsunami die in Nederland overspoelt, heeft Venlo de ultieme oplossing gevonden. Niet alleen pakken ze het geld grazende vee aan, maar tegelijkertijd brengen ze een halt aan de voortgaande islamisering van Nederland. De schapen die nu rond Venlo het veld bijhouden, gaan namelijk gedeeltelijk weggeschoren worden. Ze mogen dan het gras terugdringen, maar het zijn eigenlijk gewoon wandelende shoarmarollen die in de toekomst – de gelukkigen – als offervee op het offerfeest zullen eindigen. Een belediging voor de Nederlandse horizon, als een wandelende minaret de velden van de (glooiende) Lage Landen (van Limburg).

Om het groenbeleid in en rondom Venlo toch op peil te houden, zal het islamitische vee vervangen worden door ronkende en naar diesel riekende maaimachines. Goedkoper en het zal meteen het Limburgse landschap een stuk Nederlandscher maken. Daarnaast is de gemeente aan het kijken hoe de burger op een betere en actievere wijze betrokken kan worden bij het groenonderhoud. Wees dus vooral niet verbaasd als u langs Venlo rijdt en daar normaal ogende mensen in het openveld ziet grazen.

Voor de arme schapen die nu – ter besparing van 75.000 euro – hun baan zullen verliezen, is er echter nog hoop. De liedjesschrijver Will Oldham heeft genoeg begroeiing op zijn kin om een halve kudde een goed jaar te laten grazen en heeft (zo bewees hij in 2001 op Ease Down The Road) wel iets met schapen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 19 oktober 2010 door in tjeerd van erve schrijft..., Video en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: