Nieuwlandstraat 33 => 013-5456021

Maarten Koehorst's Record Store

Nieuw binnen 23 t/m 27 september

Eric Clapton – Clapton
David Bowie – Station to station deluxe + shirt (ook de SUPERdeluxe)
David Sylvian – Sleepwalkers (onder voorbehoud)
Soundgarden – Telephantasm
Ron Wood – I feel like playing
Ben Folds & Nick Hornby – Lonely avenue
Griffiti6 – Colours
Michael Shenker Group – Live in Tokyo
Only Seven Left – It was all a dream
Rowwen Heze – Zilver (onder voorbehoud)
Mark Ronson – Record collection

James LaBrie – Static impulse

Tricky – Mixed race
Thievery Corporation – It takes a thief: best of
V/A – Thru Tought

Singer Songerwriter/Blues/Folk
Neil Young – Le Noise
Tony Joe White – Shine
Patrick Watson – Just another ordinary day
V/A – Blues according to Harry Muskee 6cd
Hanggai – He who travels far
Devon Sproule – Live  in London

Aloe Blacc – Good things

Marcos Valle – Estatica

Liz Wright – Fellowship
Bill Frisell – Beautiful dreamer

Enslaved – Axioma ethica odini
Dimmu Borgir – Abrahadabra
Peter Pan Speedrock – We want blood
Accept – Blood of the nations
Bad Religion – Dissent of man (onder voorbehoud) 
Slipknot – Sicknesses live DVD
Kingfisher Sky – Skin to the Earth
The Crown – Doomsday king



Dit bericht is geplaatst op 23 september 2010 door in Nieuwe Releases.
%d bloggers liken dit: